PROJE : LMS Evi Teşvikiye
YER : Teşvikiye İstanbul
YIL : 2016
KATEGORİ : Konut İç Mimari
YAPILAN İŞLEM : Dekorasyon iç mimarlık

Tasarım anlayışında daha çok ışık,daha az ayrıntıya yer vermeye çalışıldı.Evdeki duvarlar komple tekrar alçı ile düzeltildi.Böylece beyaz rengin daha çok kullanılabilmesini sağlandı.Mutfağı büyütmek için salona açılan duvarı daha ileri alıp,küçük tuvaleti iptal ettik.Böylece mutfağa girişi salondan yapıldı.
Diğer sorun arka tarafta yer alan odaların küçüklüğüydü. Yatak koyulabilecek sadece bir oda vardı,biz de diğer odalardan birini daha yatak girebilecek şekilde büyülttük ve diğer bitişik odayı soyunma odasına çevirdik.
Bir diğer karanlık odayı da ebeveyn banyosuna çevirdik.
Eski ortak banyo çok büyük ve kullanışsızdı.O banyoyu ikiye ayırarak birini Misafir Yatak Odasından giriş olan Misafir Banyo,diğerini de koridordan girişi olan herkesin kullanabileceği Misafir Wc haline getirdik.